OVER ONS

Beursprognoses is een financiële website van Steven Anthonis. Beursprognoses.com werd in april 2009 gelanceerd en is het vervolg op de persoonlijke website / weblog Steven's Update. Steven Anthonis schreef ook het boek Leren Traden en geeft af en toe seminars over technische analyse en trading in opdracht van bekende brokers.

Verschillende analisten plaatsen hun beursvisies op deze website. De gepubliceerde analyses worden met de grootste zorg samengesteld en geven alleen de visie van de analist weer.

De lezer kan zelf een gefundeerde mening vormen door de visies van verschillende analisten te vergelijken en door de nodige andere informatiebronnen te raadplegen. De analyses op deze website vormen echter geen aanbeveling tot het uitvoeren van bepaalde transacties. Beursprognoses.com kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele verliezen.
De Belgische toezichthouder FSMA heeft in augustus 2016 de commercialisatie van CFD's, forex en binaire opties verboden. De informatie over deze producten op deze website is niet gericht aan het Belgische publiek.